Databeskyttelse

Hjemmesiden www.credity.dk (videre i teksten - hjemmeside).

En besøgende - en person, der besøger hjemmesiden på internettet (www.credity.dk).

Dit privatliv og din sikkerhed er meget vigtig for os. Alle oplysninger, som vi har modtaget fra besøgende, vil ikke blive videregivet, og evalueres som fortrolige oplysninger, der ikke vil blive solgt eller på anden måde brugt, så de skader den besøgende.

Besøgende på webstedet har ret til, uden begrænsning, at indtaste personlige data, at besøge siderne på webstedet og blive bekendt med informationsmateriale.

Hjemmesiden bruger forbedret datasikkerhed ved hjælp af SSL-certifikater. SSL giver en garanti for, at de oplysninger, der sendes fra serveren til klientens computer, er krypteret; hvis oplysningerne er opfanget, kan de ikke læses, og det er umuligt at ændre oplysningerne.

Når du besøger webstedet, besøgende e-mail-oplysninger, IP-adresse, identifikationsnummer, dato, tid, valgte penge, enhedsoperativsystem, browserversion, adgangslink og Google Adwords GCLID bruges til at analysere de tendenser hos besøgende til intern brug. Disse data gemmes på DigitalOcean.com.

Du kan til enhver tid slette disse gemte data ved at skrive til følgende e-mail-adresse: info@credity.dk. Samtykke påvirker ikke behandlingen af data, som blev udført i den periode, hvor dit samtykke var gyldigt.

Ved at besøge webstedet accepterer dens besøgende betingelserne for cookies, databeskyttelse, brug og e- mail. Det antages, at den besøgende er bekendt med disse forhold og er enig med dem.

Stop med at bruge webstedet, hvis du har et problem med reglerne, og dets indhold ikke er acceptabelt for dig.

Forbedret datasikkerhed