E-mail

Hjemmesiden www.credity.dk, videre i teksten - hjemmeside.

En besøgende - en person, der besøger hjemmesiden på internettet.

E-mail bruges til at kommunikere med en besøgende på hjemmesiden. Alle e-mails behandles ved hjælp af forskellige filtre til vira og surrogatpost. Webstedet forbeholder sig retten til at blokere e-mails, som de betragter som forkert.

E-mails kan indeholde reklamer. Hvis du ikke ønsker at modtage reklamer og reklamer fra hjemmesiden, så afvis her eller i afsenderens reklamebrev.

Du skal vide, at du bruger internettet, som er et åbent system, når du sender e-mails, og hjemmesiden kan ikke forsikre dig om, at alle e-mails vil blive modtaget uden fejl, uden skade, ikke vil blive beskadiget og vil være fri for vira, og at de ikke vil gå tabt, ødelagt eller opfanget og / eller dekrypteret. Derfor sender vi ikke personligt identificerbare oplysninger til e- mails.

Indholdet af den sendte e-mail kan være fortroligt og beregnet til den tilsvarende besøgende på webstedet. Hvis du har modtaget en e-mail, der ikke er til dig, tillader denne kendsgerning dig ikke at bruge eller videregive disse oplysninger. Vi beder dig om hurtigt at informere webstedsadministratoren og slette denne e-mail. Ethvert uautoriseret brug af indholdet i e-mailen fra webstedet, dets videregivelse eller distribution er forbudt.

Ved at modtage og åbne en e-mail fra webstedet accepterer du alle vilkår og betingelser på webstedet.

  • kan du få informationer om nye lånetilbud;
  • kan du få rabatter på kreditorer, bonusser og kampagner.

Du vil kun modtage notifikationer 1-6 gange om måneden.

Du kan ombestemme dig når som helst, og du kan nægte at modtage notifikationer ved at afvise samtykke til at modtage meddelelser under nøglen ved siden af webstedets URL i inputpanelet. Meddelelsestjenester understøttes og leveres af Onesignal.com. Ved at bruge meddelelsestjenester accepterer besøgende af hjemmesiden Onesignal.coms fortrolige politik samt vilkår og betingelser for brug.

Forbedret datasikkerhed